Simple måder Affiliate Marketing kan helt Transform din blog

Du har tilmeldt dig Shopifys partnerprogram. Eller måske er du en hjemmeside specialist eller designer, der er interesseret i affiliate marketing for at vinde nemme indtægter. Uanset, du ankom, er du i øjeblikket parat til at begynde at fremme Shopify og erhverve provisioner.

Du har gjort din udforskning og realisere dine ideer. Du har sammensat artikler og blogindlæg tidligere, så det burde være en leg. Så af hvilken grund ville du sige, at du stirrer ledigt på en blinkende markør?

Prøv ikke at fryse! En mental forhindring er typisk, og jeg er her for at hjælpe. Nedenfor er de grundlæggende elementer for helt at omdanne din blog for affiliate marketing.

Husk, da du var ungdommelig, og dine forældre sagde: “Det handler ikke om dig”? De havde ikke ret. Med hensyn til at påvirke et køb, det virkelig handler om dig.

Dine tilhængere trække ind med din internet-baserede liv og til stede, da de vedrører dig. De kan endda nødt til at ligne dig! Dette er de ting, der gør dig til en fantastisk indflydelsesrige og en ekstraordinær affiliate marketing. Prøv ikke at miste denne individuelle touch dybest set, fordi du i øjeblikket tilpasse dit websted. Hold den stemme og tone, du lige har afgjort på dit websted.

Tilbyd din legit konklusion afhængig af dine møder med scenen. Vær ligetil. Fortæl dine tilhængere, du har affiliate marketing grænseflader i stillingen, og præcisere, hvorfor du er en affiliate. Billeder burde være din egen versus arkivbilleder eller konventionelle skærmbilleder.

Som en affiliate annoncør, skal du komponere artikler, der fremmer en del af Shopify’s flere forbløffende højdepunkter og applikationer. Prøv ikke at liste disse højdepunkter i en, lang, skudt pegede nedslidt. En ikke ubetydelig gennemgang kan være overvældende og ignoreret i overensstemmelse hermed.

I stedet skal du vælge de elementer og inkorporeringer, der generelt er vigtige for din skare og afsløre incitamentet til dem. Dette gør en mere jordet forening og kilde til inspiration for din hengivne. Den tilhænger vil se præcist, hvordan dette element gælder for deres virksomhed.

Hvilket højdepunkt er generelt afgørende for min skare? Hvilken type indhold tvinger dine besøgende til at klikke på din affiliate link? Hvilket tilbud eller hvilken fordel vil lokke dem mest: en gratis indledende eller hastighed til at sende?

Følgende er eksempler på specialer, og hvordan man laver indhold til hver specialitet særlige behov.

Skriv et svar