NordVPN vs SiteLock VPN – Hvilken en er bedst for dig?

I dagens tider, når adgang til flere sider af brogede typer bliver mere end afgørende, er det ikke noget ud af oddsene at ty til VPN-tjenester. For startere, VPN indebærer Virtual Private Network, der hjælper med at skabe en sikker forbindelse til en anden sådan netværk, sans internet. Har vi ikke ofte hørt om regioner, der begrænser brugen af et eller flere websteder? VPN kan nemt bruges til at gennemse sådanne websteder; alle former for aktiviteter, der gennemføres deri, kan beskyttes mod resten af verden. Og dette omfatter Wi-Fi, ja!.

Med tiden er VPN’ernes popularitet steget med flere hak. I den nuværende tid, et stort flertal af steder kræver det, og af indlysende grunde. Faktisk var flere forretningsfolk eller iværksættere, der outsourcer projekter, ofte nødt til at beskæftige sig med dette spørgsmål. Men lad mig fortælle dig noget interessant her- den oprindelige grund til at oprette VPN var helt anderledes. Det var primært meningen at forbinde forretningsnetværk på en sikker måde over internettet. Selv dem, der havde hjemme-baserede virksomheder kunne tage ved hjælp af denne fantastiske service til deres fordel.

Arbejdsprincippet for VPN’er var dybest set meget simpelt. Disse videresender al netværkstrafik til det andet netværk, og det er præcis her, fordelene ligger; med hensyn til at omgå censur af internettet. Desuden har få operativsystemer integreret VPN-understøttelse. Så mens du arbejder på din WordPress, har du måske ikke stået over for meget af vanskeligheder; men det kunne have været muligt, hvis du havde arbejdet fra et land eller område, der forhindrede fri adgang til webstedet.

Når du tilslutter computeren (eller endda smartphones og tablets) til VPN, fungerer førstnævnte præcis som på ethvert andet lokalt netværk som en VPN. Så næsten al netværkstrafik bevæger sig via en meget sikker forbindelse til VPN. På denne måde får du adgang til alle de lokale netværksressourcer på en sikker måde, uanset hvor du er. Som du holder surfe på nettet opholder sig forbundet til en VPN, computeren har tendens til at kontakte hjemmesiden via den krypterede VPN-forbindelse. Så svaret fra den pågældende hjemmeside er også videresendt via forbindelsen foretaget. Et godt eksempel kunne være Netflix. Så hvis du har tyet til en USA-baseret VPN for at få adgang til webstedet, så vil det blive set som det, der kommer inde fra landet. Det er virkelig fedt, ikke?

Skriv et svar