WebHostingPad Anmeldelse: En stor WordPress Hosting Provider i dit budget

Planlægger du at starte en ny hjemmeside til din blog eller virksomhed? Så vil du helt sikkert nødt til at gøre en masse forskning på domæne hosting og flere andre tekniske ting i forbindelse med webudvikling. Med så mange muligheder at vælge imellem, vil du helt sikkert få forbløffet over at vælge den rigtige Webhosting platform til din hjemmeside. Hvis du er på udkig efter en feature-pakket web hosting plan til en overkommelig pris så WebHostingPad er et ideelt valg. Gå gennem følgende gennemgang at vide om alle de planer og funktioner, der tilbydes af WebHostingPad.

WebHostingPad blev etableret i år 2005 af et team af erfarne mennesker, der kender alle de nitty-grynet af web-hosting industrien. Virksomheden er meget anerkendt for sine brugervenlige og overkommelige delte hosting planer, der også kommer med flere unikke funktioner. WebHostingPad har fået omkring seks forskellige VPS planer, som er ganske overkommelige i betragtning af spanden af funktioner, de tilbyder. Bortset fra web hosting, selskabet tilbyder også nogle andre accessoriske tjenester såsom gratis domæneregistrering og e-mail hosting.

WebHostingPad giver forskellige former for muligheder for at give 24 / 7 støtte til sine kunder. Det tilbyder en omfattende vidensbase, video tutorials, brugervejledninger og ordlister, der hjælper brugerne til at løse forespørgsler på egen hånd. Hvis det ikke virker, kan kunderne sende en e-mail og oprette en billet til deres specifikke problem. Udover dette, alternativerne til live chat og direkte telefonopkald er også tilgængelige for at slippe af med problemer inden for en hurtig tid.

Det er en anden eksklusiv funktion, der tilbydes af WebHostingPad, der adskiller det fra andre web-hosting-udbydere. Det har gjort et samarbejde med Weebly, som lader dig opbygge en hjemmeside uden ekstra omkostninger. Hvis du ønsker at vælge en anden mulighed end Weebly derefter RVsitebuilder er der også for din redning.

 

Skriv et svar