UAE-Pakistan billetpriser stiger på grund af stor efterspørgsel

Pakistanske udlændinge, der vender tilbage fra UAE til Eid-helligdage, ser i øjeblikket på billetpriser, der stiger så højt som DH. 8.000 for nogle envejsflyvninger.

Visse flyselskaber opkræver nu næsten Dh. 1.000 til Dh. 2.000 for flyvninger fra Dubai til Karachi, mens Emirates’ priser for den samme rute er over Dh. 3,000. Derudover har Lahore, som har færre direkte flyvninger fra Dubai, lignende billetpriser, og Pakistan International Airlines (PIA) opkræver mellem DH. 1800 og Dh. 2.000 for det samme.

Selvom det ikke er ualmindeligt, at flyselskaberne øger billetpriserne i den højeste sommerrejsefase, er priserne meget høje mellem disse ruter.

En South Travels DMCC-agent sagde,”de fleste Økonomisæder er udsolgt, og kun de højere priser er tilgængelige nu”.

“Der vil være en vis pusterum inden udgangen af måneden, men en fuld tilbagevenden til normale priser vil kun ske inden udgangen af September,” tilføjede agenten.

flydubai kører fly fra UAE til Karachi, Multan, Faisalabad, og Sialkot, og meddelte, at dets flyvninger til Pakistan er vendt tilbage til niveauet før pandemien.

“Pakistan er et vigtigt marked for flydubai med en kombineret frekvens på 75 ugentlige flyvninger,” sagde talsmanden.

De fleste flyvninger envejs vil koste mellem Dh. 300 og Dh. 800 i slutningen af juli, da flere flyselskaber vender tilbage til fuld kapacitet, og de gennemsnitlige priser vil falde yderligere i den sidste uge i September, hvor de fleste flyselskaber opkræver omkring Dh. 360 for flyvninger.

PIA har udvidet sine operationer støt i overensstemmelse med kravene og meddelt, at det vil lancere forbindelsesflyvninger mellem Karachi og Lahore til Doha fra juli og fremefter.