PIA annoncerer en enorm rabat på billetter til Eid-ul-Aha

For at lette borgerne på Eid-ul-Aha har Pakistan International Airlines (PIA) annonceret at reducere billetpriserne for alle indenrigsruter.

Ifølge detaljer har det nationale flagskib reduceret de indenlandske priser med 20% for alle tre dage med Eid. Beslutningen er truffet på anbefaling af Luftfartsminister, Khaja Saad Rafik.

Onsdag meddelte pakistanske Jernbaner at sænke billetpriserne med 30%. En officiel meddelelse oplyste, at rabatten forbliver effektiv i tre dage med Eid.

Desuden vil pakistanske jernbaner også køre to specialtog før Eid. Det første tog kører fra Karachi til Lahore, mens det andet kører fra Karachi til Lahore. Begge tog vil blive kørt på fredag, med den tidligere indstillet til at afvige på 10 AM og sidstnævnte på 6:45 PM.

I en separat udvikling, foregribe et stort antal turister på vej til de nordlige områder efter Eid, Pia annonceret en stigning direkte ugentlige flyvninger til Skardu.

I henhold til den officielle meddelelse, national flag carrier vil operere 12 direkte ugentlige flyvninger til Skardu fra seks byer.