Ipanema SD-WAN Solutions af Infovista – Alt hvad du behøver at vide

Når det kommer til at vælge SD-WAN, vil du sandsynligvis gennemse en bred vifte af distributører, udbydere af kommunikationstjenester, managed service providers, systemintegratorer og værdiskabende forhandlere. Det er et stort marked! Så du kan være lettet over at vide, at denne Infovista anmeldelse kan afslutte din søgning. Nedenfor gennemgår vi, hvordan Infovista er Ipanema SD-WAN-løsningen, der har oversteget kundens forventninger til året, og alle fordelene ved at gøre det til dit foretrukne SD-WAN.

Infovista er en af verdens førende inden for netværksydeevne, der giver fuld kontrol og synlighed over high-end netværk sammen med deres applikationer. Analyse og data er kernen i virksomhedens tilgang, der giver virksomheder og tjenesteudbydere en indsigt til at træffe gyldige forretningsbeslutninger. På nuværende tidspunkt servicerer Infovista over 1500 organisationer, der også omfatter nogle af de førende mobilnet i verden.

Virksomheden har hovedkvarter i Amerika, Europa, Asien, Afrika og Østeuropa. Det har regionale kontorer i forskellige lande over hele verden, og antallet vil fortsætte med at stige i som virksomheden fortsætter med at vokse. Det har nogle solide planer om at udvide sin forretning i alle hjørner af verden for at tilbyde service af høj kvalitet til kunderne.

SD-WAN er blot en videreudvikling af konventionelle WAN, der giver meget fleksible netværksalternativer til både små og store organisationer. Ved at oprette softwarebaserede løsninger giver en SD-WAN it-afdelinger mulighed for at administrere alle typer WAN-forbindelser fra en centraliseret portal eller grænseflade.

De specifikke fordele ved SDN-teknologi gælder hovedsagelig for LTE, 4G, bredbåndsinternet og MPLS. Det spiller en integreret rolle i håndteringen af overbelastning af nettet eller enhver anden form for blokke, der er observeret i konventionelle WAN. Kort sagt, det forvandler det samlede netværk fra en statisk fase til en dynamisk fase. Det er endnu et skridt til hybrid WAN-ledelse og en tilgang til en organisation for at øge fleksibiliteten i virksomheden.

Hver dag er innovationer og IT-løsninger forankret i forskellige forretningsfunktioner. Sociale medier, BYOD, SaaS applikationer, desktop virtualisering, og IOT er nogle af de vigtigste it-funktioner, som virksomhederne primært er afhængige af. Disse tjenester eller applikationer leveres normalt til de forskellige filialer af virksomheder gennem offentlige eller private WANs. Dette er grunden til enterprise WAN har sådan en integreret del af enhver organisations system, og du skal træffe det rigtige valg, før du afhenter en tjenesteudbyder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.