Indisk fly gør nødlanding i Karachi lufthavn

Strålen udviklede et teknisk problem over Det Arabiske Hav. Da den nærmeste lufthavn til flyet var i Karachi, kontaktede piloten Air Traffic Control (ATC) og søgte tilladelse til at lande i Jinnah International Airport.

I betragtning af sikkerheden for mere end 100 passagerer gav ATC straks tilladelse til Det Indiske fly, der landede sikkert.

Flyingeniører i lufthavnen undersøger i øjeblikket flyet. Rapporter angiver, at der er et problem med jetens brændstoftank. Flyet vil modtage en klarsignal, når den tekniske fejl er løst.

I mellemtiden er passagererne blevet bedt om ikke at forlade flyet, før det tekniske problem er løst. Forvaltningen af Karachi Lufthavn har sikret at lette passagererne på den bedst mulige måde.

I April 2020 foretog et indisk fragtfly en nødlanding i den nye Islamabad Internationale Lufthavn, efter at den næsten løb tør for brændstof midt i luften.

Lastflyet skulle til Georgien fra Kolkata. Det tankede op og startede til sin destination efter at have opholdt sig i Islamabad i 40 minutter.

Erklæring fra Det Indiske flyselskab
I modsætning til de første rapporter har SpiceJet, Det Indiske flyselskab, hvis fly foretog en nødlanding, præciseret, at dets fly oplevede en indikatorlysfejl.

Passagererne blev flyttet til transit lounge og modtaget forfriskninger. En erstatnings jet er på vej til Karachi, der fører passagererne til deres destination.