Hvordan man kan sælge produkter på din blog? 12 Bemærkelsesværdige tips til dig!

Uanset om produktet er web hosting eller internet service, en af de største salgsargumenter er hastighed. Marketingfolk bruger udtryk som “flammende hurtigt internet” og “ubegrænset båndbredde” til tout deres overlegenhed over konkurrenterne. Men hvad betyder målinger som båndbredde, ventetid og gennemløb virkelig betyder, og hvordan påvirker de vigtige spørgsmål som brugeroplevelse (UX) og hjemmeside ydeevne?

Det er svært at skelne, der kom først, kundens efterspørgsel efter hastighed eller tjenesteudbyderens insisteren på, at du har brug for mere af det. Hvad vi ved er, at det er en faktor i alt fra bounce satser til SEO evaluering. Undersøgelser viser, at den gennemsnitlige forbruger vil opgive et mobilwebsite, hvis siden ikke indlæses inden for tre sekunder, og hvor lang tid det tager din landingsside at indlæse, vil påvirke, hvordan Google rangerer dit website både direkte og indirekte.

Hastigheden af en internetforbindelse ikke bare spille en faktor i køberens rejse eller UX, mens du surfer. Avanceret grafik kræver en vis mængde båndbredde, hastighed og pålidelighed, for at brugerne kan få den fulde spiloplevelse. De tre faktorer, der vedrører den potentielle og faktiske hastighed af en internetforbindelse er båndbredde, ventetid, og gennemløb. De er indbyrdes forbundne, og antallet af nogen påvirker de andre på flere måder.

Båndbredde, Latency, og hele vejen igennem, Åh, Min!
Båndbredde, ventetid og overførselshastighed, disse tre udtryk vedrører, hvor mange data din forbindelse er i stand til at overføre, hvor meget den rent faktisk overfører, og den hastighed, hvormed den bevæger sig over en given afstand eller periode. Både vilkårene og deres praktiske anvendelser er indbyrdes forbundne og bestemmer, hvor godt en hjemmeside præsenterer oplysninger inden for kortest mulig tid, uanset afstanden fra browseren til serveren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.