Hvordan man bruger Agile Project Management Software til client work?

Når en kunde underskriver dit team eller din virksomhed for at fuldføre et projekt for dem, de har et sæt af forventninger fra dig. Mastering de rigtige metoder til at styre dine kunder er helt sikkert en løbende proces. Men når det gøres rigtigt, det bringer en enorm mængde af fordele for din virksomhed.

Sammen med det fokus og de funktioner, som dit team har, spiller de processer og metoder, du bruger, mens du styrer kundens arbejde, en vigtig rolle i at levere slutprodukterne på den bedst mulige måde inden for den givne tid og det givne budget.

Her diskuterer vi, hvordan agil projektledelse kan hjælpe dig med kundearbejde.

Lad os først forstå, hvad Agile Project Management er
Lad os sætte dig i en klients sted. Forestil dig selv som en boligejer, der ønsker at omdanne sit køkken til en modulær en. Du hyrede en entreprenør til at gøre arbejdet for dig. På at have det endelige arbejde gjort og bruge dit køkken i et par dage, du nu føler, at antallet af skuffer er mindre, og du ønsker at udskifte nogle af skabene med skuffer. Men at foretage ændringer nu vil være en bekostelig affære. Denne metode er ikke adræt.

Hvis entreprenøren havde vist dig, hvordan hele opsætningen ser efter afslutningen af den første fase, før skabene blev sat, kunne du have fundet ud af behovet for at tilføje flere skuffer (måske fra din oplevelse af madlavning i en andens køkken for de mange dage). At foretage ændringer i henhold til kundens krav ville være forholdsvis lettere og økonomisk på det tidspunkt. Det er det, vi kalder en agil måde at håndtere projekter på.

Så dybest set er Agile Project Management mere fleksibel end de traditionelle projektstyringsmetoder. Der er stadig plads til at foretage justeringer i løbet af projektet for at opnå optimale resultater i stedet for at skabe noget, der ikke er så nyttigt.

Du har lov til at foretage observationer og beslutninger under processen. Du kan foretage ændringer i henhold til din vision om, hvordan den endelige løsning skal se ud, samtidig med at du følger agile projektstyringsmetoder.

På samme måde fungerer det samme princip i forretningsprocesser. Som pr den agile metode, den oprindelige plan er ikke så komplet som vi føler i begyndelsen. Der er stadig plads til mellemliggende feedback, og de nødvendige ændringer kan foretages i henhold til klientkrav eller uforudsete omstændigheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.