Hold øje med disse 7 Facebook Marketing Hacks til din e-handels-butik

Sociale medier netværk er blevet mere og mere populære i løbet af de sidste par år. Facebook har for nylig indført specifikke opdateringer, der understøtter eCommerce marketing ventures. Nystartede virksomheder, især finde sociale medier markedsføring at være meget intuitiv og tilpasses. Du får et rum til at sende mere indhold, interagere med dine kunder og endda lokke potentielle kundeemner til et vellykket salg.

Det moderne marked handler om æstetik og statistik. Du skal have tallene på din side for at skabe en effekt i branchen. Og hvilke bedre platforme til at måle dit brands rækkevidde end på sociale medier? På Facebook, Instagram og Twitter tæller hver like- follower og hver kommentar.

Vil du oprette et brand image fra bunden? Eller flytte en eksisterende virksomhed på den virtuelle platform? Bare rolig, og Facebook har dig dækket. Platformen har et væld af værktøjer og funktioner designet til at hjælpe iværksættere med at udvikle deres virksomhedsside og tiltrække flere kunder. Grænsefladen er enkel, omfattende og clutter-fri. Alt du skal gøre er at registrere din virksomhed, oprette en virksomhedsprofil, og du er klar til at begynde at sende. Det er en enkel, interaktiv proces, der næppe tager et par minutter. Sørg for, at webadressen er ren selv, som Facebook kan markere det som spam.

Det første skridt til at mærke forfremmelse er at kende din markedsbase. Hvis du er en lille skala venture, så vil jeg foreslå, at du udvide lokalt først. Internettet har bragt verden tættere på. Men med markedet bliver mere globaliseret og fortyndet, afstanden mellem køber og sælger er blevet udvidet. Dette hul er ikke en af tilgængelighed, men af forbindelsen. Meget få mærker derude gøre en indsats for at etablere et personligt præg med deres publikum base.

En af de smarteste måder at erobre konkurrencen på er at skabe et rent, overbevisende og troværdigt brand image. Nå ud til folk, være uformel i din tilgang. Stræb efter at opbygge en loyal målgruppe base af tilhængere, der vil stå inde for dit brand. Med Facebook-annoncer som din eCommerce marketingstrategi, du kan forstå pulsen af den demografiske og overvåge deres søgeordssøgninger.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.