20 Essential Must-Have software til din computer eller laptop

I øjeblikket, Windows 10 er den mest berømte operativsystem, som er i brug i det meste af verden. Vinduerne har altid været i rampelyset for sin forhånd økosystem software. Det bedste er, at eller ethvert formål er der enten en gratis eller betalt version af softwaren tilgængelig for Windows-operativsystemet. Både den gratis og betalte version af softwaren kan downloades fra internettet. Antallet af gratis software, der er tilgængelig på internettet er mere end den betalte version, så det er en vanskelig opgave at vælge, hvilken software der passer bedst til behovene. Af denne grund har vi lavet en liste over de 20 bedste computersoftware, som du skal have og tage fordel af det.

Browseren leveres af Google er kendt som Google Chrome browser, og det er også på den bedste browsing software fås gratis. Softwaren er åben for Windows, Mac, Linux og Android-brugere. Browseren giver sin bruger med forskellige udvidelse, der opfylder behovene hos alle mennesker, og du behøver ikke at gå ud og søge efter en anden browser. Det er det bedste sted, hvor du starter din browsing. Desuden kan det gøres for at tilpasse fra plugins, og det virker på en lignende vej til din Google-konto, så du kan synkronisere historie, præferencer og bogmærker.

Det er den bedste medieafspiller, der kan fås gratis til forskellige platforme som Mac, Windows, Linux og Android. VLC er også tilgængelig på digitale distributionsplatforme som Google Play Store, Apple App Store og Microsoft Store. Det understøtter forskellige formater af filerne som DVD, CD eller streaming via internettet. Det kan streame medierne og omkode filerne. VLC er blevet berømt for at være den første spiller til at støtte krypterede dvd’er både på MAC og Linux ved hjælp af sine biblioteker. Grunden til at være det en af de bedste spillere er, at det understøtter næsten alle typer af medier og videoindhold.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.