20 bedste måder at bruge visuelt indhold i Twitter Marketing

Visuelt indhold betragtes som en integreret del af enhver social marketingstrategi, og Twitter er ikke en undtagelse fra det. Ifølge en nylig analyse, tweets med billeder har en 125% højere engagement og mere end en 300% løft i klik. I gamle dage krævede det masser af indsats og investeringer at skabe visuelt indhold. Men i dag er tingene blevet ganske bekvemt. Planlægger du at bruge visuelt indhold i din Twitter-promovering og markedsføring? Her er et par væsentlige taktik, som du skal overveje.

Det er en af de mest effektive måder at opbygge anerkendelse af dit brand på Twitter. Tilføjelse af et vandmærke eller logo af mærket til kvidre billeder vil gøre det nemt for publikum at få forbindelse med dig. Det vil også hjælpe dig med at oprette din samling af visuelt indhold, som andre ikke kan bruge uden din tilladelse.

Tilføjelse af en kort endnu overbevisende budskab på billeder er en anden måde at kommunikere dine følelser og tanker til publikum gennem Twitter. De fleste af brugerne på Twitter har ikke tid nok til at læse lange beskeder eller tekst. I et sådant tilfælde, tilføje nogle iørefaldende ord på selve billedet vil tiltrække sig opmærksomhed fra brugerne; de vil ende med at tage nogle pause for at tjekke flere ting på din kvidre profil. Brug fancy skrifttyper anbefales, men sørg for at du ikke bruger tekstformat, som er svært at læse.

Du behøver ikke at være designer eller besidder nogen kunstneriske færdigheder for at tilføje et element af kreativitet til dit Twitter-indhold. Der er flere værktøjer til rådighed på internettet, der giver dig tilpassede temaer og format til at justere dit indhold den måde, du ønsker. Alle disse high-end værktøjer, giver dig mulighed for at ændre farve, størrelse, format af indhold og skubbe alle grænser for at skabe en perfekt mesterværk, som du kan gå viral på Twitter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.