13 interessante tips til at reducere lag eller ventetid for Gaming

Forestil dig, at du spiller Call of Duty i Battle Royal Mode. Alle dine holdkammerater er døde, og du er 1v1 mod din modstander. Han gemmer sig et sted i buskene, og du finder ham ved hjælp af din 4x rækkevidde. Du forsøger at tage et skud, og så snart du tager et kig, noget går galt. Du kan ikke synes at bevæge sig, og det er, når du indser, at du oplever en forsinkelse. I det øjeblik det bliver bedre; modstanderen har allerede spottet dig og dræbt dig med et headshot. Raserien mod lysets døende kan ikke beskrives.

Du kan bande din internetudbyder og tro mig, du har al mulig ret til at gøre det. Men i stedet for at spilde din tid og energi på at bande, kan du gøre noget for at reducere denne ventetid og forsinkelse i dit spil. Vi forstår den daglige frustration du går igennem, og derfor kom op med en omfattende guide til at reducere forsinkelse i gaming. Uanset om du har Spectrum internet, Mediacom, eller Cox, her er hvad du behøver at forstå om ping, latenstid, og forsinkelse:

Latency er en vigtig faktor, der påvirker vores spiloplevelse. Det er det tidsinterval taget af trafikken fra dit system for at nå sit bestemmelsessted, som er gaming server, og tilbage igen til dit system. Det meste af tiden, mener vi, at det eneste, der kræves for gaming er rå båndbredde. Latency er det centrale element, især når du spiller spil, der kræver en hurtig og hurtig reaktion fra serveren.

Latency afhænger ikke kun af vores bredbåndsforbindelse snarere det afhænger også af netværkshardware, remote server placering samt router. Datapakkerne kører hovedsageligt fra kilde til destination via en rute. Jo tættere routeren kommer på computeren, jo mindre er den forventede forsinkelse.

I enkle ord, Ping er den test dit netværk udfører på en regelmæssig basis for at måle ventetid. For at gøre dette ske, netværket sender en ping besked, og det måler den hastighed, der træffes fra systemet til gaming server og tilbage igen. Jo lavere ping, jo bedre vil være din spiloplevelse. Lavere ping angiver, at ping-meddelelsen rejste så hurtigt som muligt. Mange mennesker anser ping og latenstid som det samme, men de er faktisk forskellige. Når det er sagt, er de direkte proportionale med hinanden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.